Institut Esthederm

Institut Esthederm, respect voor uw huid en langdurige resultaten!

Het Franse Institut Esthederm biedt u een heel andere visie op cosmetica, waarbij klassieke huidverzorging wordt gecombineerd met vernieuwende en gepatenteerde producten gericht op onderhoud en verbetering van de huid. Uitgangspunt hierbij is dat de huid een ecosysteem is dat verzorgt moet worden met huideigen actieve werkstoffen die de huidecologie respecteren en de huid niet uit evenwicht brengen. Alle producten beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en van binnenuit zoals zon, stress en oxidanten die de oorzaak zijn van voortijdige huidveroudering.

Het zijn de enige producten ter wereld waarin geen gebruik wordt gemaakt van gedemineraliseerd water. Maar van een gepatenteerd celwater. Dit celwater, ofwel het Eau Cellulaire is identiek aan het water in onze huid en geeft de huidcellen energie waardoor de levenduur van de cellen verlengd. Het Eau Cellulaire water wordt in alle producten van Institut Esthederm gebruikt, waardoor de producten 100% actief zijn.

De producten stimuleren en trainen de cellen waardoor de huid zelf de perfecte balans en jeugdigheid kan bewaren en zichtbare huidverbetering optreedt. Deze ‘intelligente’ aanpak garandeert u een langdurig resultaat, een hoge afweer en absolute tevredenheid!

De meer dan 80 patenten die het merk op haar naam heeft staan bewijzen dit eens te meer.

Unieke zonneproducten van Institut Esthederm!

Uw traditionele zonneproduct geeft u een externe bescherming. De factor geeft aan hoe hoog die bescherming is.

De magie van de huid
Het research centrum van Institut Esthederm: CEREDAP, onderzoekt ruim 35 jaar de invloed van de zon op de huid. De huid is een intelligent orgaan dat zichzelf weert tegen de zon door de aanmaak van melanine (het bruin worden). Melanine beschermt de huidcellen tegen UV-staling. Dit bruiningssysteem werkt alleen optimaal als het regelmatig getraind wordt.

Tegenwoordig heeft de media ons een zodanig wantrouwen tegenover de zon in- geprent dat we naar steeds hogere beschermingsfactoren grijpen. Zo krijgt de huid minder en minder zon te verwerken en wordt er dus steeds gevoeliger voor.
Door ver doorgevoerde research kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming voor elke zonkracht garanderen, zonder gebruik te maken van chemische factoren. Zo leert uw huid opnieuw op een natuurlijke manier voor haar eigen bescherming te zorgen.

Institut Esthederm  werkt niet tegen de zon, maar met de zon.

Externe bescherming:

– minerale reflectoren
– organische filters
– bescherming aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.

Interne bescherming:

– preventief tegen huidziektes ( bescherming DNA )
– uw huid wordt niet ouder door de zon, ( bescherming vezelstructuren )
– uw huid gaat niet verbranden ( bescherming van de celreactiviteit )
– het product wordt aangepast aan de gevoeligheid van uw huid.

Benieuwd geworden wat wij en Institut Esthederm voor u kunnen doen? Voor een persoonlijk huid/zon advies en behandelplan neem contact met ons op!